Intensivkurs

Ibland har vi begränsat med tid och samtidigt mycket att göra. Känner du att du behöver ta körkort snabbt så kan vi på AnSan’s hjälpa dig. Intensivutbildningen är framförallt till för dig som har en del körvana och vill skynda på ditt körkort.

Testlektion

Vi börjar med en testlektion ca 1-2 månader innan din utbildning ska starta. Testlektionen behövs för att bedöma vilken nivå du ligger på. Därefter lägger vi upp utbildningen så att den passar dig så bra som möjligt. Det ger dig också möjligheten att träna hemma innan din kurs börjar på allvar.

Om du vill köra intensivt är det bra om du kontaktar oss i god tid, minst två – tre månader i förväg. Helst tidigare om du har för avsikt att övningsköra på sommaren. Detta för att se till att det finns tillräckligt med tider reserverade för dig när det är dags att börja öva.

Teori

På de flesta skollov har vi intensiv teori, d.v.s. vi läser en teorikurs på en vecka, istället för tre veckor. Det är ett högt tempo och bygger på att du har möjlighet att läsa på inför varje träff. På sommarlovet har vi en intensivkurs vecka 26 och en kurs vecka 32. För övrigt har vi ingen särskild teorikurs för elever som intensivkör.

Vi bjuder på kaffe, te, o’ boy och saft vid varje teoritillfälle. Undervisningen sker i en angränsande lokal med modern teknik. Vi använder bildspel och filmer och varvar med diskussioner och små grupparbeten. Vill du läsa teori på egen hand går det också bra. (Se även längre ner under förarprov.)

Körning

Körningen planerar vi in helt efter dina önskemål. Du kan t.ex. köra en dubbel-lektion på förmiddagen och en dubbel-lektion på eftermiddagen, alternativt enkel-lektioner på förmiddagar och dubbel-lektioner på eftermiddagarna.

Körvana

Din bakgrund och tidigare erfarenhet avgör hur många lektioner du behöver. Om du behärskar grunderna i körkortsutbildningen när du kommer hit är det lättare för oss att bedöma hur många lektioner du kan komma att behöva. Självklart behöver du färre antal lektioner hos om du har kört mycket privat. Vanligt är att man väljer Stora Paketet där bl.a. Riskettan, halkbana, teorikurs och 30 körlektioner ingår.

Ingen körkortsgaranti

Tänk på att en intensivutbildning eller Stora Paketet inte garanterar körkort. Du kan alltså behöva komplettera med fler lektioner för att bli en säker och miljömedveten förare.

Beroende på din kunskapsnivå i början av utbildningen och hur din körning på skolan utvecklas hos oss kan det bli fler likväl som det kan bli färre antal lektioner innan du är färdig för körprov.

Förarprov

Om du vill köra upp genom oss, alltså att vi bokar ditt prov och du hyr vår bil vid körprovet, behöver vi veta att du kan tillräckligt mycket för att klara ett teoriprov. Det finns två sätt att visa det.

När du går en lärarledd teorikurs hos oss ingår bl.a. Elevcentralen Premium. Du måste vara godkänt på kontrollfrågorna samt sluttestet som ingår i Elevcentralen Premium innan vi bokar prov.

Om du känner att du inte behöver gå en teorikurs kan du istället välja att endast köpa Elevcentralen Premium. Då pluggar du all teori hemma. Även där ska du bli godkänd på kontrollfrågorna samt sluttestet som ingår i Elevcentralen Premium innan vi bokar ditt prov.

Kom ihåg att du kan närsomhelst boka ett privat prov. Då kontaktar du Trafikverket och i samband med körprovet hyr du deras bil.

Återbetalning

Om du inte använder alla körlektioner i paketet betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

Serviceavgift

Vid eventuell avbokning av intensivkörning tar vi en serviceavgift på 100: - för det arbete vi utfört när det gäller planering av lektioner, bokning av halkbana, Riskettan m.m. Avbokar du senare än två veckor innan din första lektion debiteras du dessutom halva kurskostnaden om vi inte hinner boka in nya elever på dina tider.

 

Välkommen att boka tid!
026-65 35 25

Telefon: 026-65 35 25 | Receptionen bemannad: Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

Telefon: 026-65 35 25
Receptionen bemannad:
Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

Alla rättigheter reserverade Ansan´s Trafikskola © | Producerad av Precis Reklam | Skapad i Yodo |

Alla rättigheter reserverade Ansan´s Trafikskola © | Producerad av Precis Reklam | Skapad i Yodo

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK