Halkbana (Riskutbildning 2)

Obligatorisk utbildning

Riskutbildning 2, allmänt kallad ”halkbanan”är precis som Riskettan obligatorisk. Den gör du på en särskild trafikövningsplats avsedd för detta. Här får du bl.a. lära dig mer om risker vid halt väglag. Du behöver inte ha fyllt 18 år för att göra den. När den är genomförd gäller utbildningen i fem år.

Östhammars Halkbana

En dag i veckan kommer minibussen från Östhammars Halkbana till AnSan´s Trafikskola och hämtar upp elever som ska göra sin halkbaneutbildning.

Du ska vara hos oss senast kl. 07.45. Du är tillbaka vid trafikskolan ca. 14.30.

OBS! Ta med giltig legitimation.

Anmälan och betalning

Ring eller kom in till oss om du vill boka plats. Det kostar 1900: - och du betalar direkt till oss på AnSan´s i samband med bussens avgång, antingen med kort, swish eller kontant.

Du kan även boka plats och betala via vår e-handel.

Avbokning sker senast 48 timmar innan kursstart. Missar du tiden debiterar halkbanan hela kursavgiften.

Vid sen avbokning debiteras du halva avgiften. (Gäller ej om någon annan hinner bokas in på din tid)

För att du ska kunna tillgodogöra dig utbildningen och bli godkänd, bör du i enlighet med Trafikverkets riktlinjer vara i slutet av din körkortsutbildning.

Tänk på…

Du kommer till viss del att vara utomhus, så ha varma kläder på dig under den kalla delen av året. (Mössa, handskar, varma skor osv.)

Icke svensktalande elever

Kursen är både teoretisk och praktisk och du behöver kunna prata och förstå svenska väl. Har du inte goda kunskaper i svenska måste du ha en tolk med dig. Har du inte tolk med dig riskerar du att inte bli godkänd och måste då göra om utbildningen.

Din tolk måste ha ett svenskt körkort. När du ringer och bokar din halkbana måste du samtidigt reservera plats för din tolk. Ingen avgift tas ut för att tolken följer med.

Östhammars Halkbana

 

Telefon: 026-65 35 25 | Receptionen bemannad: Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

Telefon: 026-65 35 25
Receptionen bemannad:
Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

Alla rättigheter reserverade Ansan´s Trafikskola © | Producerad av Precis Reklam | Skapad i Yodo |

Alla rättigheter reserverade Ansan´s Trafikskola © | Producerad av Precis Reklam | Skapad i Yodo

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK